PiKa 2017: de aanmelding is nú open!

Vanaf nu kun je je aanmelden voor het PiKa festival 2017, dat vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni weer zal plaatsvinden bij Het Hallse Hul en het ABK-huis: https://pikafestival.nivon.nl/aanmelding/. Je kunt slapen op het kampeerterrein in je eigen tent of caravan, of in een kamer in het ABK-huis. Op het kampeerterrein is elektra beschikbaar. Voor het parkeren van je auto heb je een parkeerkaart nodig. Zowel elektra als parkeerkaart kun je ook bijbestellen bij het aanmelden voor het PiKa.

Dit jaar is er een speciale actie: iedereen die nog nooit eerder op het PiKa festival (of op de voorloper: het pinksterkamp) is geweest, krijgt 50% korting op de prijs! De ultieme kans om voordelig kennis te maken met het festival. Kom je zelf al jaren op het festival? Denk er dan eens aan om je vrienden, collega’s, neefjes, nichtjes, buren, en andere bekenden uit te nodigen voor het PiKa Festival. Want je hoeft geen lid van het Nivon te zijn om ook dit gezellige festival ‘voor iedereen’ mee te maken.

Op deze website onder programma en op de Facebook pagina wordt telkens een update van het programma 2017 gepubliceerd.  Nog een paar weken …………en dan is het weer zover!