Aanmelden

Aanmelden

Lees deze informatie voordat u door gaat:

Ticketprijs: tijdens PiKa werken we met één prijs per leeftijdscategorie. PiKa is vier dagen lang met z’n allen een mooi festival bouwen en daarom worden er geen tickets voor minder dagen verkocht. Uiteraard zijn er voor daggasten dagkaarten te koop.

Nivon lid. PiKa is de grootste activiteit van het Nivon. Ben je geen Nivon lid dan betaal je 50% meer (met een verschil van maximaal € 60,-) . Het loont dan ook om lid te worden van deze prachtige organisatie. Klik hier om lid te worden.

Vooraanmelding. Voor PiKa werken we met vooraanmelding via deze website. De vooraanmelding sluit op de woensdagavond 21.00 uur voorafgaand aan PiKa.

Aanmelding ter plekke. Het is ook mogelijk om je ter plekke aan te melden. Let op, de prijzen liggen dan wel 10% hoger en ook hier werken we met één prijs (zie Ticketprijs).

ABK-huis. Het ABK-huis zit al vol. U kunt zich hier helaas niet meer voor aanmelden.

Minima. Staat u bij het Nivon geregistreerd als minima en u wilt naar het PiKa Festival, stuur dan een mailtje naar pikafestival@nivon.nl met uw aanmelding, aantal personen en lidmaatschapsnummer per persoon.

Woont u in het buitenland en kunt u niet betalen met Ideal stuur dan een mail met uw aanmelding en lidmaatschapsnummer naar pikafestival@nivon.nl

Dierenveld. Het is alleen toegestaan op het Dierenveld te gaan staan als u ook daadwerkelijk een huisdier mee heeft. Familie en/of vrienden die geen huisdier hebben, mogen dus niet hun tenten/caravans op het dierenveld opzetten. Zo is er plek voor iedereen met een huisdier.

Aankomst. U bent op de vrijdag welkom vanaf 14.00 uur. Zoek vooral eerst een plekje op het kampeerterrein alvorens u aan te melden in de Deel. Dat voorkomt opstoppingen bij de ingang. De Deel is op vrijdag open van 14.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Toeristenbelasting. In de prijs is de toeristenbelasting gemeente Brummen meegenomen (3 x € 1,94)

Elektra. Lang niet alle plekken op het Hallse Hull hebben een elektrapunt. Wij kunnen niet garanderen dat als u elektra heeft bijgeboekt er ook daadwerkelijk nog een plek met elektra vrij is. In dat geval krijgt u uw geld terug. Uiteraard doen wij ons best om deze situatie te voorkomen.

Prijsoverzicht 2024

Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail is tevens uw toegangsbewijs. Er worden dus geen tickets toegestuurd. Tijdens PiKa meldt u zich aan met uw aanmeldnummer en/of naam.