Nivon Jong

Nivon Jong

Nivon Jong, ook wel bekend als de jongerenafdeling van het Nivon. Deze afdeling is opgericht in 2017 en wordt gerund door vele actieve Nivn- leden! Nivon Jong organiseert de leukste activiteiten voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar. Door samenwerking met andere afdelingen van het Nivon staat de Nivon Jong agenda bomvol. Daarom kan je bijna elk weekend iets doen. Buiten het organiseren van leuke activiteiten houdt deze afdeling zich ook bezig met duurzaamheid en een eerlijkere maatschappij. Meer bewust worden van de duurzaamheid en natuur. Dat dat zijn hun kernwaarden.

Gelukkig heeft Nivon Jong ook nog tijd om op het PiKa-festival wat te organiseren.  In de fotoalbums van de afgelopen jaren PiKa 2017 , PiKa 2018 of PiKa 2019 straalt het enthousiasme en plezier er vanaf. Het is altijd een leuke combinatie van leerzame activiteiten en gezelligheid, vaak tot in de late uurtjes. Neem dus tijdens het PiKa-festival zeker ook een kijkje bij een van deze activiteiten. In het programma, zie je welke activiteiten er dit jaar door Nivon Jong georganiseerd worden.

Silent disco

Midden in het bos zingen dansen en sjansen?! Dat kan tijdens de silent disc.

Zingen, dansen en sjansen in het bos mét een koptelefoon op. Zien we jou op de dansvloer met onze super toffe Silent Disco? Dans op zaterdagavond mee in het bos onder een mooie sterrenhemel! Be there.

Nivon Jong Silent disco
Nivon Jong Yoga

Yoga

Wil je je dag goed beginnen of even goed rek en strekken na een avond dansen en swingen. Dan ben je bij de yoga van Nivon Jong aan het goede adres. Met elkaar in de buitenlucht de dag beginnen kan nooit slecht zijn voor een mens, toch!?