Activiteiten

Activiteiten

Elk jaar hebben we een mooi programma war we veel nieuwe activiteiten in hebben. De afgelopen jaren hebben we echter ook een aantal mega leuke vasten onderdelen tijdens het PiKa festival. Ons festival kan niet meer zonder deze activiteiten. Neem dus snel een kijkje in het Programma om te kijken wanneer deze activiteiten zullen gaan plaatsvinden.

Entertainment

Gedurende het weekend zijn er verschillende leuke entertainment te vinden. Zo kan je elke avond swingen, dansen en helemaal los op een van de leuke bands die gedurende 3 avonden zullen gaan spelen. Ook kan je standaard op zondag genieten van de kleinkunst en het cabaret. Van grote onbekende, aanstormende talenten tot artiesten die je misschien al wel van naam kent. Als het weer lekker is kan je dus op het grasveld van het festivalterrein heerlijk ontspannen en genieten van deze optredens.

Band
DJ JUMP

Dubravka

Dubrvka is een trouwe Nivoner en een vaste bezoeker van het PiKa Festival. Al jaren verzorgt ze een van de vasten onderdelen die het Pika Festival heeft, namelijk zingen met Dubravka. Op meerdere momenten in het festival weekend is het mogelijk om mee te zingen met haar koor. Ook wordt er sinds een aantal jaar gezongen uit het rode boekje. Op de slotdag zal tijdens de afsluiting het koor ook een aantal liedjes te gehore gaan brengen en hiermee het festival afsluiten

Vind jij het dus leuk om lekker samen met andere te zingen. Veel lol te hebben met een hele leuke groep mensen. Dan is zingen met Dubravka de activiteit voor jou!

Bout big

Wat wordt er elk jaar weer uitgekeken naar de nieuwe avonturen van Bout big! Jacobus Wieman, op het Pika Festival beter bekend als Koos, speelt jaarlijks een voorstelling van zijn Poppentheater. Samen met Bout big, Erik, de Heks en nog vele andere vriendjes verteld Koos weer een mooi verhaal. Hij maakt de leukste grapjes en blikt vaak ook een beetje terug op het afgelopen festival.

Een voorstelling die echt voor de aller kleinste fantastisch is, maar die de andere PiKa-gangers ook zeker niet moeten missen. En stiekem hopen we ook altijd nog dat poessie even langskomt.

DJ JUMP
DJ JUMP

Stokbroodbakken

Wat is nou knusser dan samen om een kampvuur heen te zitten en zelf je stokbroodjes te bakken? Wij zorgen voor het deeg en wat lekkere dingen voor op je stokbroodje. Dan moet jij een mooie stok uit het bos zoeken en die meenemen!

Taffeltennis toernooi

Op de zaterdag van het PiKa festival kunnen kind en jeugd meedoen met het tafeltennis toernooi. Er wordt verzamelend bij de twee tafeltennistafels die staan voor de deel. Vanuit daar start het toernooi waarin je vele potjes tafeltennis zal gaan spelen! Lukt het jou om de finale te behalen en dan het Tafeltennis toernooi te winnen?

DJ JUMP
DJ JUMP

Volleybal toernooi

Ben jij een fanatieke sporter of meer een iemand die meedoet voor de gezelligheid? Tijdens het Vollybal tournooi maakt het allemaal niks uit. Er wordt in verschillende rondes, halve finales en finales uitgemaakt welk team dit jaar er met de winst vandaar gaat. Verzamel dus wat teamgenoten en schrijf je in voor dit toernooi en win! Voor het winnende team zal er tijdens de afsluiting een prijs klaarliggen, de vaste PiKa-gangers weten wel wat deze prijs inhoudt.

Circus Poehaa

Een circus kan niet ontbreken op het PiKa festival. Al jaren verzorgd Circus Poehaa meerde activiteiten in het weekend. Van Circus doe het zelf tot een echte circus show. Geweldig voor kind en jeugd. Want wie wil er nou niet een circusartiest zijn? Kom dus zeker langs bij een van de vele leuke activiteiten van Circus Poehaa

DJ JUMP