JUMP

JUMP

JUMP is een vaste schakel in het PiKa-festival. Als werkgroep van het Nivon organiseert naast activiteiten op het PiKa-festival ook te gekke zomerkampen. Ze zorgen er jaarlijks voor dat vele kinderen in de zomer onvergetelijke herinneringen maken, op kampen met de leukste thema’s en waar het groepsgevoel echt centraal staat! JUMP organiseert 5 zomerkampen per jaar voor allerlei verschillende leeftijden. Deze succesvolle kampen zijn heel populair en daardoor vaak al snel volgeboekt.

Voor het PiKa-festival zorgt JUMP ervoor dat kinderen van 6 tot 18 de leukste activiteiten kunnen bleven. Van rondrennen in het bos tijdens een kleurtjes-spel, waterpret op de zeepbaan tot het avontuur bij het welbekende spel Grubbendonk!

Grubbendonk

Op vrijdag avond starten we het PiKa festival traditiegetrouw met Grubbendonk. Een spel vol spanning, sensatie, rennen auto’s en ook nog eens proberen geld te verdienen. Ga dus met je groepje op stap in de omgeving van de camping om zoveel mogelijk straten te kopen. Maar… kijk uit voor de chagrijnige meneer Grubbendonk, hij kan ervoor zorgen dat je weer geld verliest!

Wij zijn nog druk op zoek naar een leuke afbeelding van grubbendonk ;D

DJ JUMP

DJ JUMP

Elk jaar maakt JUMP er een feestje van tijdens de Kinderdisco. Omdat DJ JUMP de leukste plaatjes draait. De bekendste meezingers voor alle leeftijden. Ook dit jaar zal de zaal weer goed versierd zijn met ballonen en is er echte party schmink aanwezig! Heb jij zin om te dansen en misschien wel de echte DJ te ontmoeten? Zorg dan dat je erbij bent!

Zeepbaan

De grootse lol kan je hebben bij de zeepbaan! Alleen of samen met vrienden lekker glibberen over de zeepbaan. JUMP regelt de zeepbaan altijd als het lekker weer is, zodat dat je de hele middag én zo vaak je maar wil de grootste lol kunt hebben.

DJ JUMP