Algemene Informatie

Algemene Informatie

Het PiKa-festival is het grootste evenement van Nivon. Tijdens Pinksteren zijn er van vrijdagavond tot en met maandagmiddag allerlei activiteiten te doen op het festivalterrein. Met wat algemene informatie weet jij precies waar je wat kunt vinden.

Het festivalterrein

Het festival wordt gehouden op het terrein van Het Hallse Hull waarbij ook het ABK-huis hoort.  Aanmelden kan via onze aanmeldpagina. Je kunt op het terrein terecht vanaf vrijdag 12 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf 14:00. Wil je meer weten over de regels van kamperen tijdens het Pika Festival, neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina van Het Hallse Hull.

Tijdens het PiKa festival staan er een aantal activiteitententen opgesteld, zoals: de grootste tent de “Convo” waar alle grote optredens plaatsvinden, jeugdtent Picolo en theatertent Theatrico. In de Convo kan je ook de Pub vinden.  Onderaan de pagina is een duidelijke Plattegrond te vinden van Het Hallse Hull tijdens het PiKa festival.

Algemene Info
Marcels pub

De Pub

Want een Pika zonder Marcel zijn pub is geen PiKa Festival te noemen. Zoals elk jaar kun je bij de pub weer verschillende soorten drankjes en consumpties halen. We doen ons best om deze ook voor een schappelijke prijs aan u aan te bieden. Hierdoor kunt u uw bakje koffie in de ochtend halen, maar ook de heerlijke chippies en ijsjes voor de kinderen.

Het is bij de pub mogelijk om te betalen met contact geld of met een een van de twee pubkaart. Deze pubkaarten zijn verkrijgbaar bij de pub zelf of in de deel en zijn verkrijgbaar in 10x €0,50 cent en 10x €2,-. Deze kaarten kan je ook pinnen bij de pub zelf, losse drankjes echter niet.

Parkeren

Het normale parkeerterrein wordt niet gebruikt: hier is tijdens het PiKa festival het jongerenveld te vinden. De auto mag, op een enkele uitzondering na, niet op het terrein blijven staan. Naast het kampeerterrein, aan de Rhienderenseweg, is een weiland ingericht als parkeerterrein.

Aanmelden & klusjes

Je moet laten weten dat je er bent. Dat doe je in De Deel. Er wordt gecontroleerd of je je hebt aangemeld (of dat wordt daar alsnog geregeld).

Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker tijdens het PiKa festival: er moet extra vuilnis worden opgehaald, de toiletten en douches moeten extra worden schoongemaakt. Veel activiteiten vragen een extra handje bij, de tenten moeten worden opgezet en na afloop weer worden afgebroken. We verwachten dat alle deelnemers aan het PiKa festival een klusje voor hun rekening nemen.

Algemene Info