Het Hallse Hull

Het Hallse Hull

Het Nivon kampeerterrein het Hallse Hull is al sinds jaar en dag de plek waar het PiKa festival wordt gehouden. Vóór en ná het Pinksterweekend is het een rustige familiecamping. Het terrein is gelegen tussen Veluwe en IJsselvallei bij Eerbeek aan het Apeldoorns Kanaal. Boeken buiten het pinkster weekend kan natuurlijk ook. Genieten van deze prachtige omgeving hoeft ten slotte niet alleen met pinksteren.

Adres

Het Hallse Hull
Hallseweg 10
6964 AM, Hall (bij Eerbeek)

Kleine schets van het terrein

Op de door heggen omsloten kampeerweides vindt u plaatsen voor tenten, caravans en campers. Het Hallse Hull beschikt over een speciaal huisdierenveld, waar u met de huisdieren van harte welkom bent. Op de rest van het kampeerterrein er geen huisdieren komen. Op de Algemene Informatie pagina is een plattegrond van het terrein te vinden zoals deze word gebruikt tijdens het PiKa festival.

Het Hallse Hull

Tijdens het PiKa festival

Afvalscheiding

We doen ons best om ook tijdens het PiKa Festival zo milieubewust bezig te zijn. Zo scheiden we het afval in plastic, glas en rest. Vanwege verschillende reden is het helaas niet mogelijk om ook uw papier te scheiden.

Rijrichting

Tijdens het festival is er een verplichte rijrichting op het terrein. Dit is een eenrichtingsweg waardoor we allemaal veilig over het terrein heen kunnen. Het terrein zal tijdens het festival een auto arme zone zijn.

Kampeerplekken

Normaal heeft Het Hallse Hull vaste kampeerplekken. Ze kampeerplekken komen tijdens het PiKa festival te vervallen. We kennen geen vaste plaatsen op het terrein en je kunt gaan staan waar je wilt, zolang je de autoroute maar vrijhoudt. Deze route is gemarkeerd met rood-wit lint.

Er zijn een aantal uitzonderen op de vrije plekken. Het is niet toegestaan om met campers of caravans op het tenten terrein te staan. Het is ook niet toegestaan om uw tent neer te zetten in het bos.

Elektriciteit

Op het kampeerterrein Het Hallse Hull zijn vele elektriciteitsaansluitingen te vinden. Dit kan vooraf via het aanmeldformulier worden gereserveerd, of ter plekke in de Deel. Bij de Deel haal je het bewijs van betaling voor elektra op. Vervolgens zal de terreinwacht helpen met de aansluiting. De terreinwacht sluit de aansluiting ook weer af.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom tijdens het PiKa festival. Als u verblijft op het kampeerterrein dan kunt u samen met u huisdier verblijven op het Rhienderenseveld. Honden mogen mee naar het terrein van de Convo, maar moeten ten alle tijden aangelijnd blijven en mogen de Convo niet betreden.

Het Hallse Hull